Στρατούλης: Ούτε ένα βήμα πίσω – Δρίτσας: Τέλος στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

«Θα προωθήσω το συντονισμό και τη συνεργασία της κυβέρνησης» υπογράμμισε ο νέος αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης λίγο πριν την ορκωμοσία. Σημείωσε ότι χρειάζεται μία αλλαγή πολιτικής.

0E4AE36FF88365EDF1969171C1D487CD

«Ο δημόσιος χαρακτήρισα του λιμανιού παραμένει, η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας. Εξήγησε ότι το ΤΑΙΠΕΔ, ή η καινούρια επιτροπή αποκρατικοποιήσεων με τη νέα της μορφή, θα αναστείλει τη διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω, με τόλμη και αποφασιστικότητα» τόνισε από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

«Στην Αριστερά δεν πηγαίνουμε για να έχουμε υπουργεία. Τιμή μου που θα υπηρετήσω αυτή τη διαπραγμάτευση, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

«Χρειάζεται να υπηρετήσουμε την κοινωνία. Η αστυνομία πολλές φορές δε λειτουργεί μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και αυτό προσβάλει, είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

«Η προτεραιότητα μας είναι οι ανασφάλιστοι πολίτες, στους οποίους πρέπει να εξασφαλίσουμε ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και σε όλους τους πολίτες της χώρας. Ένα σύστημα ίσων δυνατοτήτων για τον καθένα χωρίς διακρίσεις με ποιότητα και αποτελεσματικότητα», δήλωσε ο νέος υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Θα πάμε καλά» εκτίμησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες του ελληνικού λαού», τόνισε αναπληρωτής υφυπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης. Ο κ. Κουράκης σημείωσε ότι ο τομέας της Παιδείας είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος, με προβλήματα. Υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τα μέτρα που έχει στο πρόγραμμά της.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s