Αποσύρει το Messenger η Microsoft στις 15 Μαρτίου

Αποσύρει το Messenger η Microsoft στις 15 Μαρτίου

Αν και λίγο πολύ, όλοι περιμέναμε την απόσυρση του Microsoft Messenger κάποια στιγμή, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013, πλέον η αμερικάνικη εταιρία μας αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία.

Η εταιρία ενημέρωσε μέσω email τους χρήστες της πως, η λειτουργία του Messenger θα συνεχιστεί μέχρι τις 15 Μαρτίου, ενώ στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το λογαριασμό τους στην πλατφόρμα του Skype και να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τις επαφές που είχαν και στο Messenger.

Η λίστα των φίλων σας θα μεταφερθεί αυτόματα στο Skype, ενώ οι χρήστες θα λάβουν μία ειδοποίηση για την αναγκαστική αλλαγή που επιλέγοντας την, θα εγκαταστήσει το Skype (για όσους δεν το έχουν ήδη) και θα απεγκαταστήσει αυτόματα το Messenger.

Την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν και οι χρήστες της αντίστοιχης mobile εφαρμογής, είτε πρόκειται για iOS, είτε για Android είτε για Windows Phone 8. Πολλοί ακούν με νοσταλγία τα νέα, αφού το messenger μπορεί να είχε γίνει μέρος της καθημερινότητας τους, όμως η Microsoft πιστεύει πως το Skype μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

newsbeast.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s