Κόμμα Αλβανών με πρόεδρο τον Οδυσσέα Τσενάι;

Ένα νέο κόμμα που θα ταρακουνήσει την ελληνική πολιτική σκηνή φέρεται πως ετοιμάζουν Αλβανοί μετανάστες, και η πρόβα τζενεράλε μπορεί να είναι η σημερινή φιέστα στο Σπόρτινγκ για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της γειτονικής χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατία της Κυριακής», Αλβανοί μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο ίδρυσης ενός νέου «κόμματος των Αλβανών». Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, αναφέρει και ονόματα ανθρώπων που ακούγονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όπως υποστηρίζει, για την ηγεσία «παίζουν» ο Οδυσσέας Τσενάι, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών, Ταχίρ Μίτσι (φωτό), ο οποίος είχε δηλώσει παλιότερα ότι οι «Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι». Το όνομα του κόμματος μπορεί να αναφέρεται ευθέως στους Αλβανούς, αλλά οι ιδρυτές του φιλοδοξούν να εκπροσωπεί όχι μόνο τους ομοεθνείς τους, αλλά όλους τους μετανάστες στην χώρα μας, είτε είναι νόμιμοι είτε όχι.
Η ίδια εφημερίδα αναφέρει τη σημερινή εκδήλωση στο Σπόρτινγκ ως πρόβα τζενεράλε. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αρχηγός του Αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Εντι Ράμα, ο οποίος αναφέρεται στις σχετικές αφίσες ως «η ελπίδα των μεταναστών για αλβανική αναγέννηση». Ο ίδιος ο κ.Ράμα είχε καθοριστικό ρόλο στην ακύρωση της συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας, ενώ στις δύο μέρες που θα μείνει στην Αθήνα θα έχει σειρά επαφών με Αλβανούς μετανάστες.
Πηγή: iefimerida.gr

Advertisements

One thought on “Κόμμα Αλβανών με πρόεδρο τον Οδυσσέα Τσενάι;

 1. Ο/Η Mixalis Kamateros λέει:

  H ακτινοβολούσα Ελλάς δεν ήταν ποτέ ανάδελφος. Όμως οι ημιμαθείς εθνικιστές, με τις θεωρίες μίσους & εθνολαγνείας, της προκαλούν ζημιά, την καθιστούν μικρή και ανάπηρη. Ως εκ τούτου, οι ελληναράδες πρέπει να τιμωρούνται με μια βόλτα-ξενάγηση στις ΗΠΑ: Τιμή της και καμάρι της έχει η Αμερικανική Συμπολιτεία το να σηκώνει τη σημαία της ξένος. Μεταξύ άλλων έτσι καλλιεργείται μεθοδικά η αγάπη για την Αμερική, ο επονομαζόμενος «πατριωτισμός». Η διαφορά της Αμερικής με την Ελλάδα είναι ότι τα εκεί φαινόμενα μίσους, όπως π.χ η ιδεολογία των Ku Klux Klan-ιάρηδων, δε λαμβάνονται πλέον υπόψιν από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων και το κράτος. Αυτά διαπιστωσε εις τις Αμερικές και ο Τσενάι… http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/18th-c/usa

  Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Όμως αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί το λίκνο της Επιστήμης, αλλά και τη γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Με αυτές τις αρχές είναι που ηγεμόνευσαν στην Οικουμένη και ελληνικά κράτη, πχ από Μασσαλία & Ζακάνθα/Σαγούντο, μέχρι Χοτάν & Σάγκαλα/Σιαλκότ το 2ο αι π.Χ.

  Θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση. Για να ξαναδημιουργήσει _μεγαλεία http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/10th-c/demographics_1000 _ ο σύγχρονος Έλληνας, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ελώδες τοπίο, όταν σκέφτεται «ελληνόψυχα». Οφείλει να καταλάβει ότι οι ανοησίες περί εθνικής αποκλειστικότητας (όπως η σιωνιστική θεωρία περί «περιούσιου λαού»), και φυλετικής καθαρότητας (όπως η ναζιστική θεωρία περί «αρείας γενιάς»), αποτελούν βάλτο, δηλαδή ένα βρωμερό και μίζερο αδιέξοδο για οποιοδήποτε έθνος.

  Επιτρέψτε μου κάτι ακόμα όμως, επειδή ίσως θεωρηθεί ότι μέχρι τώρα αρλουμπολογώ, συγκρίνοντας ανόμοια μεγέθη, ήτοι μια σύγχρονη αυτοκρατορία 300.000.000 καλοζωισμένων Αμερικανών, με «λίγους αλλά λέοντες», 10.000.000 Spartans ready to rip off guts, που ας είχαν περασμένα μεγαλεία, τώρα πολιορκούνται τραγικά από βρωμερούς μετανάστες, επεκτατιστές γείτονες, επίβουλους σιωνιστές, φθονερούς εξωγήινους, και ούτω κάθ’εξής, από δισεκατομμύρια εχθρών & πιστωτών…

  Τι λέτε να συγκρίνουμε την Ελλάδα με τη Σιγκαπούρη; Είναι μια χώρα με το μισό πληθυσμό από την Ελλάδα -όπως και αρκετά πιο ποικιλόμορφο, φυλετικά, εθνικά και θρησκευτικά! Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Σιγκαπούρας είναι μετανάστες, είτε με υπηκοότητα, είτε μέτοικοι/permanent residents, είτε ακόμα εντελώς προσωρινοί ξένοι, non-residents, που όμως συμβάλλουν τα μέγιστα στο οικονομικό θαύμα της χώρας. Είναι που οι Σιγκαπουρανοί εφαρμόζουν το «in God we trust» των ΗΠΑ, μόνο που ως θεός υπονοείται ο ..Μαμωνάς, το κέρδος. Δηλαδή, πάνω απ’όλα θεοποιείται η σκληρή δουλειά. Έτσι τα μίση των ποικίλων κοινοτήτων αμβλύνονται μέσω της επαρκούς ανταμοιβής για την Εργασία! http://sites.google.com/site/evdaemonia/why-singapore

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s