ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ

«Αποσύρουμε την πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία.  Όλα όσα ζούμε σε αυτό το κοινοβούλιο αποτελούν καταρράκωση του θεσμού της Δημοκρατίας και του Συντάγματος της χώρας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία-παρέμβασή του για την ένσταση στο πολυνομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  τόνισε ότι το νομοσχέδιο θα βυθίσει την χώρα σε παρατεταμένη ύφεση.

«Θα μας κρίνει η ιστορία και οι πολίτες. Έγινε πριν από λίγο η διαδικασία που ορίζει ο Κανονισμός για αντισυνταγματικότητας. Εγέρθηκαν οι παρόντες και παρούσες και είναι κοινή διαπίστωση ότι στους παρόντες ήταν συντριπτική πλειοψηφία όσων εγέρθηκαν υπέρ της αντισυνταγματικότητας πολιτικοί λόγοι έκαναν και εσάς να διαπιστώσετε άλλο αποτέλεσμα από αυτό που είδαν τα μάτια σας. Εντός του χρόνου που ορίζει ο Κανονισμός έρεπε να γίνει ψηφοφορία δηλαδή 10 λεπτά όμως αυτά δεν μπορούν να γίνουν 1,5 ώρα.

Ως εκ τούτου αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεν συμμετέχουμε σε μια διαδικασία εκφυλισμού της Βουλής της Δημοκρατίας και αποσύρουμε την πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

ΔΕΙΤςΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ http://www.enikos.gr/politics/94571,Binteo-_Tsipras:_Apoxwroyme.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s