ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑ….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ…

Ο γιός του λέει σύμφωνα με το δημοσίευμα στο tromaktiko :

«Δεν σταματάνε να χτυπάνε τα τηλέφωνα του γιου του Κώστα Τσάκωνα, Βαγγέλη, μετά το ψεύτικο δημοσίευμα που βγήκε μέσα από το blog του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «zougla» το οποίο μιλούσε για αυτοκτονία του γνωστού ηθοποιού. Σύμφωνα με τον γιο του αγαπητού ηθοποιού, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αφού απέσυρε το άθλιο δημοσίευμα τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο ίδιο και τους οικείους του. Ο Κώστας Τσάκωνας τον τελευταίο καιρό αναρρώνει από ένα ατύχημα που είχε.»

Συνεχίζει όμως να προκαλεί ο ιδιοκτήτης της σελιδας ‘ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑ»και σχολιάζει την συνέντευξη του γιού του Βαγγέλη Τσάκωνα.για τα όσα γράφτηκαν.

Διαβάστε.

«Σύμφωνα με τον γιο του αγαπητού ηθοποιού, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αφού απέσυρε το άθλιο δημοσίευμα τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο ίδιο και τους οικείους του.»

Αφού καταφέραμε να κινητοποιήσουμε ολόκληρο Τριανταφυλλόπουλο για πάρτη μας με μόνο ένα πληκτρολόγιο και μια σύνδεση στο ίντερνετ, φανταστείτε τι βρωμοδουλειά μπορούν και κάνουν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης διαμορφώνοντας κατα τα συμφέροντα τους τη συνείδηση του αδαή Έλληνα πολίτη…»

Εδώ λοιπόν μας εξηγεί και τους λόγους που τον ώθησαν στην παραπληροφόρηση. Τα σχόλια δικά σας εμείς αδυνατούμε να μπούμε στο μυαλό άρρωστων……ξεκινάει ώς εξής:

ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Αγαπητοί Σύντρολλοι και Συντρόλλισσες,

Σήμερα αποδείξαμε, γι ακόμα μια φορά, το πόσο θύμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι η Ελληνική κοινωνία στο σύνολο της. 
Η τρολλική κοινότητα έχει χτυπήσει ξανά τον κώδωνα του κινδύνου στο παρελθόν για την ελλειπή ενημέρωση και την ανεξέλεγκτη διάχυση πληροφοριών που γίνεται κατά καιρούς, με μόνο θύμα τον Έλληνα πολίτη.
Σήμερα αποφασίσα

με να «θανατώσουμε» (με χιούμορ πάντα) έναν ΉΔΗ αθάνατο Έλληνα κωμικό, που μας συντροφεύει από τα παιδικά μας χρόνια. Ο αγαπημένος μας αυτός κωμικός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τσάκωνα.
Το κείμενο που συνόδευε την είδηση αυτή ήταν » Τα τελευταία λόγια» του ηθοποιού , που ενώ δείχνουν αληθοφανή με μια πρόχειρη ματιά, αν δώσει κανείς βάση όμως, θα δει πως είναι αλλαμπουρνέζικα, μπερδεύοντας την οικονομική κρίση, τα πολιτικά δρώμενα, το μέλλον της νεολαίας με την προσωπική ζωή του ηθοποιού. Με λίγα λόγια, δε γαμιέσαι πολυχρόνη που δε γίναμε γειτόνοι. Είναι αξιοσημείωτο πως πουθενά δεν αναφέρεται πηγή ή έστω πως η είδηση έρχεται από κάποιο συγγενικό πρόσωπο του ηθοποιού.
Η καθαρά προσωπική ευθύνη του Έλληνα πολίτη-αναγνώστη, να διασταυρώνει και να φιλτράρει τις πληροφορίες που λαμβάνει, αποδείχθηκε πως του είναι παντελώς άγνωστη.Αναρωτηθείτε λοιπόν για το πού είδατε την είδηση αυτή, και το πόσες ακόμα αντίστοιχα ψεύτικες σας έχουν ταΐσει τα ίδια μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς.. Το ποιες από αυτές καταλάβατε πως είναι ψεύτικες, και με βάση ποιες ακόμα ζείτε και δρομολογείτε τα όνειρά σας. Ας είναι λοιπόν αυτή η «τρολλιά», αυτό το κοινωνικό πείραμμα και ο χαμός που ακολούθησε λίγη τροφή στο κοιμισμένο μυαλό του Έλληνα για προβληματισμό.

Φιλικα και μετα τιμης
[ Trolls Exposed ]

Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK…
Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s