αγ(ΕΛΛΑΔΑ)….Η ΝΕΑ ΤΡΟΦΗ!

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ.

 

Αγ(Ελλάδα) :ένα νέο είδος ζώου, με πολλές αντοχές στην ανεκτικότητα, με τάση προς υποδούλωση, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις απόλυτα ελεγχόμενο, υπάκουο, δημιουργήθηκε για την συνεχή εισροή χρήματων ,αλλά και εργατικού δυναμικού πρός  χώρες που μπορούν να ελέγχουν πλήρως τα συμφέροντα τους.

Το μεγαλειώδες αυτό ΖΩΟ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνεχόμενο άρμεγμα επί 24ώρου βάσεως, χωρίς διαμαρτυρίες και συναφή παρενέργειες. Δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, με οδηγίες και προδιαγραφές της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ απο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ , με όνειρα και βλέψεις για ένα σύμπαν ονειρικό.

Το πρώτο αυτό πειραματόζωο, ξεκίνησε να λειτουργεί μετά απο μία σειρά δοκιμών όπως : Γερμανική κατοχή. Όπου το σχέδιο αυτό δυστυχώς δεν ευδοκίμησε, για λόγους που δεν μπορούμε τώρα να σας αναλύσουμε.

Μετά απο μακροχρόνιες προσπάθειες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την άμεση διάθεση του προϊόντος σε ΌΛΕΣ τις χώρες του κόσμου.

Το προϊόν κυκλοφορεί κατ αποκλειστικότητα, απο την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ανθρώπινου δυναμικού, υπό την συνεχή επίβλεψη του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ και είναι έτοιμο για χρήση!

Παραγγελίες, δεκτές μόνο μέσω Ελληνικής Κυβέρνησης!

STILETO.

 

 

 

Το hocuspocus.gr ήρθε να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς όσον αφορά τις θήκες και τα προστατευτικά αυτοκόλλητα για smartphones και ειδικότερα για το γνωστό σε όλους μας iPhone

 

 

 

 

To hocuspocus.gr ήρθε να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς όσον αφορά τις θήκες και τα προστατευτικά αυτοκόλλητα για smartphones και ειδικότερα για το γνωστό σε όλους μας iPhone.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s