ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «ΠΑΚΕΤΟ» ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ…

Το πρώτο πακέτο θα μας φέρει αντιμέτωπους με μια ιστορία παιδικής κακοποίησης, που όμοιά της δεν έχουμε συναντήσει στη μακρόχρονη πορεία της εκπομπής.

Image

Αποστολείς του πακέτου είναι δύο αδέρφια που αναζητούν τον μικρότερο αδερφό τους, ο οποίος μέχρι δύο χρονών ζούσε μαζί τους στο ίδιο σπίτι. Αν και έχουν περάσει πενήντα χρόνια από τότε, οι σκηνές κακοποίησης του μικρού αδερφού από τη μητέρα τους έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό τους. Το παιδί απομακρύνθηκε από τη βιολογική του μητέρα, από την Πρόνοια, όταν βρέθηκε δεμένο σε ένα δέντρο. Από τότε, οι αποστολείς δεν το ξαναείδαν κι ούτε είχαν κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθούσε να εντοπίσουν τα ίχνη του. Το μόνο που εύχονται είναι αυτό το παιδί να είχε καλύτερη τύχη από τη δική τους και να μεγάλωσε σε μια οικογένεια που θα του πρόσφερε αγάπη. Τι απρόσμενο συνέβη κατά τη διάρκεια της έρευνας που θα σοκάρει τους αποστολείς; Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Παραλήπτρια του δεύτερου πακέτου είναι μια γυναίκα από την Κρήτη, της οποίας τα όρια και οι αντοχές δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια. Μετά από μία σειρά απρόσμενων θανάτων και ασθενειών στην οικογένειά της, καθώς και την απομάκρυνση των παιδιών της από κοντά της, έχει μείνει μόνη στη ζωή. Ωστόσο, η μικρότερη κόρη της θέλει να έρθει ξανά σε επαφή μαζί της. Ποια θα είναι η αντίδραση της παραλήπτριας; Μια συνάντηση μητέρας και κόρης που θα μας αγγίξει.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/248429/mitera-kakopoioyse-sexoyalika-ton-gio-tis#ixzz2AsIytNrA

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s